Powered by Smartsupp

Aktuális burkolattrendek

Aktuális burkolattrendek - cikk a Fehérvár Magazinból, rólunk!

Színek és felületek játékos váltakozása, nyers, szürkés, barnás árnyalatokban – így képzeljünk el egy fürdőszobát a legújabb divat szerint 2020-ban!

Ma már három dimenziós látványtervezéssel állhatunk neki a fürdőszoba, a konyha vagy akár az iroda felújításának. A színárnyalatok és az anyagok mellett a vízállóság és a kopásállóság is a fontos szempontok közé tartozik a választás során. A részletekről és az aktuális trendekről Braun Bernadettel, az egyik legnagyobb székesfehérvári építőanyag centrum csempe-szaniter üzletágának vezetőjével beszélgettünk.

A természet színei

„Az idei év trendjeiben megtalálható a betonhatás és az extra nagy méretű padlólapok, a luxust idéző márványhatású burkolatok, és megjelentek a 3D-s dombornyomott csempék is. Formavilágban inkább a kevésbé mintás, letisztult, egyszerű felé fordultak a trendek. Színekben a szürke, barna és fémes dekor elemek, valamint a pasztell színek a jellemzőek - foglalta össze a szakember. - Divatos a természetet is bevinni a fürdőszobába, megjelentek a levélmintás csempék is. Ha össze kellene foglalnom, akkor azt mondanám, hogy az idei trend a színek játéka egymással, illetve a strukturált és sima, valamint fényes és matt felületek váltakozása.”

Továbbra is van létjogosultsága a fahatású burkolatoknak. Újabban pedig teret hódítanak a vinyl burkolatok, a régi linóleumpadló új generációja. 2 az 1-ben, mert egyesíti a fahatású megjelenést és a vinylre jellemző vízállóságot. Fürdőszobában és konyhában érdemes használni az említett vízállóság miatt, és mert magas járáskomforttal bír, valamint egyszerűen lerakható.

Aktuális burkolattrendek

 

Braun Bernadett egy burkolat tabellával

     

               

 

Burkolat tablók a HUBAU Braunnál

Irodába vagy otthonra?

Braun Bernadettet arról is kérdeztük, milyen szempontokat érdemes figyelembe vennünk a választásnál, attól függően, hogy munkahelyre vagy otthonra, fürdőszobába vagy más helyiségbe keresünk fal- illetve padlóburkolatot.

„Nagyon fontos szempont, hogy milyen helyiségbe keresünk burkolatot, és milyen annak a helyiségnek a mérete és az elrendezése. Ezeket az információkat minden esetben megkérdezzük a hozzánk érkező Vásárlóktól, hogy a leginkább az igényüknek és a helyiségnek megfelelő csempét és járólapot tudjuk javasolni nekik. Fontos továbbá az anyag keménysége, kopásállósága, felülete és csúszásmentessége is. Míg egy irodába szánt burkolatnál például elsődleges szempont a kopásállóság, mert székeket görgetnek rajta, addig otthonunk vizes helyiségeiben elengedhetetlen a csúszásmentesség."

Manapság már akár 3D-s látványtervezéssel is megálmodhatjuk otthonunk helyiségeit, mielőtt döntenénk és belekezdenénk a felújításba. A termékválaszték pedig szinte végtelen, néhány nap alatt az is megérkezik, ami esetleg nincs raktáron.

Forrás: www.fmc.hu

Ajánlatkérés

Újdonságok első kézből

További cikkeink

Aktuális burkolattrendek

Aktuális burkolattrendek - cikk a Fehérvár Magazinból, rólunk!
Tovább a bejegyzéshez

Vizesedik a fal? Ezek az okok és a megoldások!

Mit tegyünk, ha vizesedik a fal? Egyáltalán, hogyan vehetjük észre időben, hogy problémák lehetnek a ház vízszigetelésével? Mi okozza a problémát – és főleg: hogyan gátolhatjuk meg a fal vizesedését? Ezekre a kérdésekre adunk válaszokat...
Tovább a bejegyzéshez

Falazóábécé, avagy hogyan rakjunk téglafalat

Oké, manapság kevesen rakják maguknak a ház falait, a kőművesek azért általában jobbak szoktak lenni a megrendelőknél. Ettől függetlenül annak is fontos tudnia, hogyan kell ezt csinálni...
Tovább a bejegyzéshez
További bejegyzéseink