Powered by Smartsupp

Biztos védelem, esztétikus megjelenés

Burkolat, amely a minőségi védelem és a tökéletes megjelenés fúziója

A padlóra, falakra és teraszokra elhelyezett burkolatok rendkívül jó védelmet és modern, ízléses megjelenést biztosítanak. Több különféle anyagokból készülnek (kőburkolatok, faburkolatok, WPC burkolatok, laminált burkolatok), és ma már számos mintázatban és színben is elérhetőek. Így burkolatodat elképzeléseidhez és igényeidhez tudod igazítani.

Modern
mintázatok

Tartós
védelem

Széles körű termékkínálat

burkolás

Esztétikus megjelenés, tartós védelem

Melyik burkolatok ideálisak az elképzeléseidhez?

Mikor otthonodhoz a megfelelő burkolatot keresed, több szempontot is meg kell vizsgálnod, hogy valóban az adott helyhez illőt válaszd. A legfontosabb, hogy a burkolatot aszerint válaszd ki, hogy milyen helyiségben fogod azt felhasználni, például a kültéri burkolatoknak meg kell felelniük az időjárás viszontagságainak is. Érdemes mérlegelned a tartósságot is, ha olyan helyiségbe választasz burkolatot, ahol az jelentősebb terhelést kap (például gyakran járnak rajta gyerekek), előnyös, ha nagyobb szilárdságú, ellenállóbb és a balesetek elkerülése végett csúszásmentes burkolatok kerülnek beépítésre.
parkettázás

Mire figyelj mindenképpen, hogy megtaláld
az otthonod számára tökéletes burkolatot:

Kültéri burkolatok esetén az elsődleges szempont a védelem és a használhatóság. A lábazati burkolatok rendkívül praktikusak lehetnek a könnyű tisztíthatóságuk miatt, a WPC burkolatok pedig a nagyszerű tartósságuk és az időjárási viszonyokkal szembeni ellenálló képességük miatt lehet előnyös választás.
Ahhoz, hogy tartós és ellenálló burkolatot válassz, ismerned kell az otthonod jellemzőit. Konyhába vagy étkezőbe a nagyobb igénybevétel miatt érdemes szilárdabb burkolatot választani. A helyiség méretéhez választott burkolattal annak méreteit optikailag tudjuk változtatni (például egy kisebb helyiségben kisebb burkolat választása megnöveli optikailag a teret).
Ma már szinte minden stílusnak és elképzelésnek megfelelő burkolat kapható (például fahatású kőburkolat, laminált padló, vinyl stb.), ezért érdemes az otthonod stílusához és hangulatához kiválasztani a megfelelő burkolatot, amely így hosszú évekre biztosítja számodra a kellemes összhatást.
A tisztíthatóság sem elhanyagolható szempont, hiszen a legtöbb burkolat a mindennapok során nagy igénybevételt kap. Így a tartóssághoz és a megfelelő higiéniához elengedhetetlen, hogy könnyen és egyszerűen tisztíthatóak legyenek, így elkerülve a penész és a baktériumok kialakulását.

Még bizonytalan vagy a választásban, segítségre van szükséged?

cersanitzalakeramiaeeggeerfin wood

Széles választok, kiváló minőség

Válaszd ki a számodra ideális burkolatokat

Széles választék, kiváló minőség

Építőpontjainkon megtalálod álmaid burkolatát

Látogass el bemutatótermeinkbe, ahol megtekintheted a teljes termékpalettánkat. Sőt, akár előre időpontot is tudsz foglalni, így dedikált szakemberünk csak veled fog foglalkozni.
Cím: 8000 Székesfehérvár, Móri út 102.
Tel.: +36 22 513 220
Hétfő-péntek: 07:00-17:00
Szombat: 07:00-12:00
térkép
térkép
Cím: 8060 Mór, Deák Ferenc utca 91-93.
Tel.: +36 22 409-306
Hétfő-péntek: 07:00-17:00
Szombat: 07:00-14:30

Foglalj időpontot szakembereinkhez!

térképkamion

Kiszállítás Fejér vármegyében

Otthonodig visszük burkolataidat

Legyen az ingatlanod bárhol Fejér vármegyében, mi elvisszük rendelésedet. Rugalmas szállítás mellett nálunk a helyszínen készpénzben is tudod rendezni megrendelésedet.

Saját autóinkkal a legjobb ár-érték arányban szállítjuk ki a megrendelt termékeidet

Hufbau Braun Magazin

Minden egy helyen, amit az építkezésről tudnod kell

Milyen új családtámogatást lehet igénybe venni 2024. január 1-től?

A CSOK nem más, mint a Családi Otthonteremtési Támogatás. A CSOK támogatás megszűnése után 2024. január 1-jén jelent meg a CSOK Plusz, ami nem más, mint a vállalt gyerekre igényelhető kamattámogatott hitelkonstrukció.
Tovább a bejegyzéshez

Hőszigetelés vagy nyílászáró csere

Elkélne végre némi felújítás? De mivel kezdjük? Szigeteljük le a házat, vagy inkább cseréljük ki az ablakokat?
Tovább a bejegyzéshez

Hogyan javítsuk ki a hőszigetelés hibáit, sérüléseit

Ami elromolhat, az el is romlik. De mit tehetünk akkor, ha pont a hőszigetelésünk az, ami sérült vagy hibás?
Tovább a bejegyzéshez