Powered by Smartsupp

Esztétikus megjelenés, remek hőszigetelés

Szigeteld tetődet kiváló minőségű és modern tetőcserepeinkkel!

A tetőcserép egy kiváló választás otthonod tetőszigetelésére és védelmére. Jó hőszigetelő képességének köszönhetően csökkenti az épület hőigényét, ezen felül védi az időjárás viszontagságaitól és javítja az esztétikai megjelenését is.

Kitűnő
hőtartás

Széles
választék

Ellenálló
technológia

cserép lehelyezése

Modern technológiák, minőségi választék

Melyik az otthonod számára legideálisabb tetőcserép?

A széles tetőcserép-választékunkból Te is megtalálhatod azt, ami az otthonod stílusához és környezetéhez igazán illeszkedik. A tetőcserepek többféle anyagból készülhetnek, ilyen például a betoncserép, a kerámiacserép, a mediterrán cserép és a könnyű tetőcserép is. Mindegyik anyag sajátos előnyökkel rendelkezik, és különbözőek a hőszigetelő képességeik is. Ezért különösen fontos, hogy az otthonodhoz leginkább megfelelőt válaszd. Készletünkön különböző anyagú és színű tetőcserepek közül válogathatsz!
cserep

Mire figyelj mindenképpen, hogy megtaláld
a hozzád legjobban illő tetőcserepet:

A betoncserép például jó hőszigetelő képességgel rendelkezik. Jó teherbíró képessége miatt ideális a nagyobb épületek számára is. Tömörsége miatt a csapadékot képes csaknem teljes egészében elvezetni. Strapabíró és igen ellenálló az időjárás okozta viszontagságokkal szemben.
A kerámiacserép az egyik legelterjedtebb és legismertebb tetőcserép. Szintén remek hőszigetelő képességgel rendelkezik, és igen ellenálló a környezeti hatásokkal szemben is. Porózus szerkezete miatt a tető szinte "lélegzik”,  így a beltéri pára könnyebben tud távozni.
A tetőfedés egyik legfontosabb tényezője a tetőfedő anyag súlya. Ugyanis a cserép mellett a télen ráhulló havat is meg kell tartania. A könnyű tetőcserép jellemzője, hogy sokkal kisebb a tömege, mint a hagyományos cserepeknek, és ez segít csökkenteni a tetőszerkezet terhelését. Mindezek ellenére a hőszigetelő és ellenálló képessége kiváló.
A megfelelő tetőcserép telepítése jelentősen csökkentheti az épület hőveszteségét, ami segít mérsékelni az épület energiafogyasztását és költségeit. Ezeken túl jelentősen növelheti otthonod komfortját, és megvédi az időjárás okozta hatásoktól.
Az épület általános állapotát figyelembe kell venni, mielőtt tetőcserepet telepíttetnél. Ugyanis előfordulhat, hogy először javításokat kell végezni a tetőn, hogy biztosítva legyen a megfelelő alátámasztás a cserepek számára. Ezért mindenképpen javasolt szakemberre bízni a telepítést.

Szakértői segítségre
van szükségem

terranbramactondach

Széles választék, kiváló minőség

Válaszd ki a számodra ideális tetőcserepet!

Széles választék, kiváló minőség

Építőpontjainkon megtalálod álmaid tetőcserepeit

Látogass el bemutatótermeinkbe, ahol megtekintheted a teljes termékpalettánkat. Sőt, akár előre időpontot is tudsz foglalni, így dedikált szakemberünk csak veled fog foglalkozni.
Cím: 8000 Székesfehérvár, Móri út 102.
Tel.: +36 22 513 220
Hétfő-péntek: 07:00-17:00
Szombat: 07:00-12:00
térkép
térkép
Cím: 8060 Mór, Deák Ferenc utca 91-93.
Tel.: +36 22 409-306
Hétfő-péntek: 07:00-17:00
Szombat: 07:00-14:30
térkép
Cím: 2451 Ercsi, Bajcsy-Zsilinszky út 36-38.
Tel.: +36 25 490-840
Hétfő-péntek: 07:30-16:30
Szombat: 07:30-12:00

Foglalj időpontot szakembereinkhez!

térképkamion

Kiszállítás Fejér vármegyében

Cserepeidet az
otthonodig visszük

Legyen az ingatlanod bárhol Fejér vármegyében, mi elvisszük rendelésedet. Rugalmas szállítás mellett nálunk a helyszínen készpénzben is tudod rendezni megrendelésedet.

Saját autóinkkal a legjobb ár-érték arányban szállítjuk ki a megrendelt termékeidet

Hufbau Braun Magazin

Minden egy helyen, amit az építkezésről tudnod kell

Milyen új családtámogatást lehet igénybe venni 2024. január 1-től?

A CSOK nem más, mint a Családi Otthonteremtési Támogatás. A CSOK támogatás megszűnése után 2024. január 1-jén jelent meg a CSOK Plusz, ami nem más, mint a vállalt gyerekre igényelhető kamattámogatott hitelkonstrukció.
Tovább a bejegyzéshez

Hőszigetelés vagy nyílászáró csere

Elkélne végre némi felújítás? De mivel kezdjük? Szigeteljük le a házat, vagy inkább cseréljük ki az ablakokat?
Tovább a bejegyzéshez

Hogyan javítsuk ki a hőszigetelés hibáit, sérüléseit

Ami elromolhat, az el is romlik. De mit tehetünk akkor, ha pont a hőszigetelésünk az, ami sérült vagy hibás?
Tovább a bejegyzéshez