Powered by Smartsupp

Időtálló biztonság generációkon át

Építsd fel otthonodat a számodra legjobb minőségű téglákkal!

A tégla a legelterjedtebb építőanyag, amelyet elsősorban házak, épületek és falak építésére használnak. A téglák sokféle formában és méretben elérhetőek, így könnyen illeszkednek az építkezés különböző részeihez. A legelterjedtebbek az Ytong falazóelemek, a Porotherm téglák, a szeletelt téglák és a Samott téglák.

Széles
választék

Modern
tecnológia

Ellenálló
védelem

téglafal

Remek hőszigetelés, hosszú élettartam

Melyik az építkezésed számára legideálisabb téglatípus?

A tégla jó választás az épületek, házak és falak építésére. A legtöbb típus magas hőszigetelő képességgel rendelkezik, jól bírja a terhelést, és tartós élettartamának köszönhetően generációkon át védelmet ad. A téglák széles választéka lehetővé teszi, hogy az épület stílusához és környezetéhez illeszkedőt válassz. Ennek ellenére fontos figyelembe venned az otthonod általános állapotát, a helyi környezeti feltételeket és a költségeket is a megfelelő tégla kiválasztása során. Készletünkön különböző anyagú és fajtájú téglák közül válogathatsz!
dolgozó ember

Mire figyelj mindenképpen, hogy megtaláld az otthonod számára tökéletes megoldást:

A Ytong falazóelemek különösen népszerűek manapság. Gyakran használják főfalak és válaszfalak építésére. Könnyen feldolgozhatóak, és magas hőszigetelő képességgel rendelkeznek. Mivel az összes elem tökéletesen illeszkedik egymáshoz, nem keletkezik építési hulladék, ezért az egyik legköltséghatékonyabb építési forma.
A Porotherm téglák a kialakításuknak köszönhetően egyszerűen egymáshoz illeszthetőek, ami lehetővé teszi, hogy gyorsan és hatékonyan felépüljön otthonod. Bordaszerkezeteiket úgy alakították ki, hogy ellenálló legyen a külső mechanikai hatásokkal szemben. Kiváló hőszigetelő képességgel rendelkeznek, ami segít csökkenteni az épület hőveszteségét.
A stabil és hatékony építkezéshez a téglán felül szükséged lehet még áthidalóra és zsalukövekre is. Ezek beépítése ugyancsak könnyen kivitelezhető, de a megfelelő típusú elem kiválasztásához érdemes figyelembe venni az épület különböző tulajdonságait.
A téglák közötti illesztésekhez szükséged lesz cementre, amely segítségével az épített fal stabil és erős lesz. A cement javítja a fal szilárdságát és vízszigetelő képességét is. Általában vízzel szükséges keverni, hogy elérd az optimális állagot.

Még bizonytalan vagy a választásban, segítségre van szükséged?

porothermytongleiercemix

Széles választék, kiváló minőség

Válaszd ki a számodra ideális falazóanyagot

Széles választék, kiváló minőség

Építőpontjainkon megtalálod álmaid falazóanyagát

Látogass el bemutatótermeinkbe, ahol megtekintheted a teljes termékpalettánkat. Sőt, akár előre időpontot is tudsz foglalni, így dedikált szakemberünk csak veled fog foglalkozni.
Cím: 8000 Székesfehérvár, Móri út 102.
Tel.: +36 22 513-220
Hétfő-péntek: 07:00-17:00
Szombat: 07:00-12:00
térkép
térkép
Cím: 8060 Mór, Deák Ferenc utca 91-93.
Tel.: +36 22 409-306
Hétfő-péntek: 07:00-17:00
Szombat: 07:00-14:30
térkép
Cím: 2451 Ercsi, Bajcsy-Zsilinszky út 36-38.
Tel.: +36 25 490-840
Hétfő-péntek: 07:30-16:30
Szombat: 07:30-12:00

Foglalj időpontot szakembereinkhez!

térképkamion

Kiszállítás Fejér vármegyében

Otthonodig visszük
falazóanyagaidat

Legyen az ingatlanod bárhol Fejér vármegyében, mi elvisszük rendelésedet. Rugalmas szállítás mellett nálunk a helyszínen készpénzben is tudod rendezni megrendelésedet.

Saját autóinkkal a legjobb ár-értékarányban szállítjuk ki a megrendelt termékeidet

Hufbau Braun Magazin

Minden egy helyen, amit az építkezésről tudnod kell

Milyen új családtámogatást lehet igénybe venni 2024. január 1-től?

A CSOK nem más, mint a Családi Otthonteremtési Támogatás. A CSOK támogatás megszűnése után 2024. január 1-jén jelent meg a CSOK Plusz, ami nem más, mint a vállalt gyerekre igényelhető kamattámogatott hitelkonstrukció.
Tovább a bejegyzéshez

Hőszigetelés vagy nyílászáró csere

Elkélne végre némi felújítás? De mivel kezdjük? Szigeteljük le a házat, vagy inkább cseréljük ki az ablakokat?
Tovább a bejegyzéshez

Hogyan javítsuk ki a hőszigetelés hibáit, sérüléseit

Ami elromolhat, az el is romlik. De mit tehetünk akkor, ha pont a hőszigetelésünk az, ami sérült vagy hibás?
Tovább a bejegyzéshez