Powered by Smartsupp

Ne mondj le az ideális hőmérsékletről

Csökkentsd a fűtési költségeidet otthonod hőszigetelésével

Az egyik leggyakrabban használt szigetelőanyag a kőzetgyapot, amely rendkívül hatékony és környezetbarát. Éppen ezért ez az egyik legideálisabb megoldás a homlokzati hőszigeteléshez is. A kiváló hőszigetelő tulajdonsága mellett páraáteresztő és zajcsökkentő hatása is igen előnyös.

Kényelmes
hőmérséklet

Kiszámítható
költségek

Modern
technológia

szigetelés

Széles választék a szigetelőanyagok között

Melyik az otthonod számára legideálisabb hőszigetelés?

A hőszigetelésre használt szigetelőanyagok között manapság már számos lehetőség áll a rendelkezésedre. Ilyen például a polisztirol, a kőzetgyapot, az üveggyapot, valamint a grafitos szigetelés stb. Mindegyiknek eltérő hőszigetelő tulajdonságai vannak, így fontos a megfelelő anyag kiválasztása során az épület adottságait és a tervezett használatot is figyelembe venned.
szigetelés

Mire figyelj, hogy szigetelésedhez
a legmegfelelőbb megoldást válaszd:

Az épület jelenlegi állapotának megismerése (szigetelés helyeinek meghatározása, a hőveszteség pontos mérése és a jelenlegi szigetelés állapota) segíthet a hatékony hőszigetelés tervezésében és kivitelezésében.
A hőszigetelés helyének meghatározása kulcsfontosságú. A homlokzat hőszigetelése például az egyik leghatékonyabb megoldás, mivel a homlokzat a legnagyobb hőveszteséget okozó felület az épületben.
A hőszigetelés költségei rendkívül változóak lehetnek.  Függ az épület méretétől, a szigetelés anyagától és a kivitelezés nehézségétől is. Fontos, hogy az egyes lehetőségeket összehasonlítva lásd, és azt válaszd, amelyik a legjobban illik a Te céljaidhoz és lehetőségeidhez.
A megfelelő hőszigeteléssel csökkentheted a környezeti terhelésed, mivel kevesebb energiát használsz fűtésre, így kevesebb szén-dioxid kerül a levegőbe. Ezen felül több szigetelőanyag (pl.: kőzetgyapot) természetes alapanyagokból készül, így a gyártásuk sem jelent környezeti terhelést.

Még bizonytalan vagy a választásban, segítségre van szükséged?

isomastermasterprofilmasterplastaustrothembachlbaumitcemixursaknauf

Széles választék, kiváló minőség

Válaszd ki a számodra ideális szigetelőanyagot

Széles választék, kiváló minőség

Építőpontjainkon megtalálod álmaid szigetelőanyagát

Látogass el bemutatótermeinkbe, ahol megtekintheted a teljes termékpalettánkat. Sőt, akár előre időpontot is tudsz foglalni, így dedikált szakemberünk csak veled fog foglalkozni.
Cím: 8000 Székesfehérvár, Móri út 102.
Tel.: +36 22 513-220
Hétfő-péntek: 07:00-17:00
Szombat: 07:00-12:00
térkép
térkép
Cím: 8060 Mór, Deák Ferenc utca 91-93.
Tel.: +36 22 409-306
Hétfő-péntek: 07:00-17:00
Szombat: 07:00-14:30
térkép
Cím: 2451 Ercsi, Bajcsy-Zsilinszky út 36-38.
Tel.: +36 25 490-840
Hétfő-péntek: 07:30-16:30
Szombat: 07:30-12:00

Foglalj időpontot szakembereinkhez!

kamion

Kiszállítás Fejér vármegyében

Otthonodig visszük
szigetelőanyagodat

Legyen az ingatlanod bárhol Fejér vármegyében, mi elvisszük rendelésedet. Rugalmas szállítás mellett nálunk a helyszínen készpénzben is tudod rendezni megrendelését.

Saját autóinkkal a legjobb ár-érték arányban szállítjuk ki a megrendelt termékeidet

Hufbau Braun Magazin

Minden egy helyen, amit az építkezésről tudnod kell

Kerti bútorok és kiegészítők

Itt a nyár, és mi is lehetne jobb alkalom arra, hogy a kertünket igazi paradicsommá alakítsuk? Képzelj el egy helyet, ahol minden este egy minivakációt tölthetsz el. Ugye, milyen jól hangzik?
Tovább a bejegyzéshez

Milyen legyen a házam színe

Többé nem kell sokat törnünk rajta a fejünket, hiszen a Baumit kifejlesztett egy applikációt, amiben saját otthonunkról készült fotón tudjuk több mint 1000 színben átszínezni a homlokzatot.
Tovább a bejegyzéshez

FALAZÁS GYORSAN ÉS HATÉKONYAN

Tudtad, hogy a Porotherm egyik legkorszerűbb falazási módszerével, a Porotherm Rapid technológiával jóval kevesebb víz felhasználásával, környezetbarát módon tudsz dolgozni?
Tovább a bejegyzéshez