Powered by Smartsupp

Minőség és harmónia a kertedben is

Térköveinkkel szabadjára engedheted a fantáziádat!

A térkövek használata lehetővé teszi, hogy kreatív és egyedi elképzeléseidet megvalósítsd, kialakítva így a számodra ideális lakókörnyezetet és kerted esztétikus megjelenését. Emellett kiválóak az ösvények, az útburkolatok és a medence körüli területek kialakításához is.

Minőségi
alapanyag

Egyedi elrendezés

Ellenálló
védelem

nagy ház

Minőség és harmónia a kertedben

Mely térkövek ideálisak az elképzeléseidhez?

A térkövek nagyon hasznosak lehetnek a kerttervezésben és a lakókörnyezet fejlesztésében. Elsősorban esztétikai értékük segít neked megteremteni a kívánt hangulatot. Segítségükkel remekül ki tudsz alakítani ösvényeket és útburkolatokat, amelyek kertednek egységet és harmóniát kölcsönöznek. A térkövek jellemzői közé tartozik a tartósságuk, a könnyű tisztíthatóságuk és a vízáteresztő képességük. Általában különböző méretűek és formájúak lehetnek, így könnyedén alkalmazhatók a különböző tervezési elképzelésekhez. Felhasználásuk elsősorban családi házas környezetben történik, de lakások előkertje vagy az utcafront kialakítása során is rendkívül hasznosak.
térkövezés

Mire figyelj mindenképpen, hogy megtaláld
az otthonod számára a tökéletes térköveket:

Formájuk és méretük rendkívül változatos. Míg a kocka alakú térkövek például ideálisak lehetnek járdák és kocsibeállók kialakításához, addig a nagyobb, laposabb térköveket inkább a medence körüli terület kivitelezése során tudod hasznosítani.
A térkövek könnyen telepíthetőek, és nem igényelnek különösebb karbantartást. Tisztításuk rendkívül egyszerű, és ha szükséges, akkor könnyen ki tudod őket cserélni. A vízáteresztő képességük viszonylag nagy, így nem gyűjtik fel a vizet, és nem okoznak problémát a számodra a talaj vízelvezetésével kapcsolatban.
A térkövek használata lehetővé teszi, hogy kreatív és egyedi tervezési elképzeléseidet megvalósítsd, hozzájárulva a lakókörnyezeted vagy a kerted esztétikus megjelenéséhez. Az igen változatos szín- és formai palettának köszönhetően teljes mértékben a saját igényeidhez igazítva tudod kialakítani kertedet.
A térkövek a nevük ellenére többféle anyagból készülhetnek, amely lehetőséget biztosít a különböző igények alapján történő felhasználásukra is. Leggyakrabban gránitból, márványból, travertinból, sziklakőből és homokkőből készülnek. De manapság már egyre népszerűbbek a betonból és kerámiából készült térkövek is.

Még bizonytalan vagy a választásban, segítségre van szükséged?

barabásleiervwsemmelrock

Széles választék, kiváló minőség

Válaszd ki a számodra ideális kerti építőanyagokat

Széles választék, kiváló minőség

Építőpontjainkon megtalálod álmaid térköveit

Látogass el bemutatótermeinkbe, ahol megtekintheted a teljes termékpalettánkat. Sőt, akár előre időpontot is tudsz foglalni, így dedikált szakemberünk csak veled fog foglalkozni.
Cím: 8000 Székesfehérvár, Móri út 102.
Tel.: +36 22 513 220
Hétfő-péntek: 07:00-17:00
Szombat: 07:00-12:00
térkép
térkép
Cím: 8060 Mór, Deák Ferenc utca 91-93.
Tel.: +36 22 409-306
Hétfő-péntek: 07:00-17:00
Szombat: 07:00-14:30
térkép
Cím: 2451 Ercsi, Bajcsy-Zsilinszky út 36-38.
Tel.: +36 25 490-840
Hétfő-péntek: 07:30-16:30
Szombat: 07:30-12:00
térképkamion

Kiszállítás Fejér vármegyében

Otthonodig visszük térköveidet

Legyen az ingatlanod bárhol Fejér vármegyében, mi elvisszük rendelésedet. Rugalmas szállítás mellett nálunk a helyszínen készpénzben is tudod rendezni megrendelésedet.

Saját autóinkkal a legjobb ár-értékarányban szállítjuk ki a megrendelt termékeidet

Hufbau Braun Magazin

Minden egy helyen, amit az építkezésről tudnod kell

Kerti bútorok és kiegészítők

Itt a nyár, és mi is lehetne jobb alkalom arra, hogy a kertünket igazi paradicsommá alakítsuk? Képzelj el egy helyet, ahol minden este egy minivakációt tölthetsz el. Ugye, milyen jól hangzik?
Tovább a bejegyzéshez

Milyen legyen a házam színe

Többé nem kell sokat törnünk rajta a fejünket, hiszen a Baumit kifejlesztett egy applikációt, amiben saját otthonunkról készült fotón tudjuk több mint 1000 színben átszínezni a homlokzatot.
Tovább a bejegyzéshez

FALAZÁS GYORSAN ÉS HATÉKONYAN

Tudtad, hogy a Porotherm egyik legkorszerűbb falazási módszerével, a Porotherm Rapid technológiával jóval kevesebb víz felhasználásával, környezetbarát módon tudsz dolgozni?
Tovább a bejegyzéshez