Powered by Smartsupp

Ízléses megjelenés, tartós védelem

Csempéinkkel minőséget és stílust varázsolunk az otthonodba!

A csempék egyikei a legnépszerűbb burkolóanyagoknak, amelyeket elsősorban  a fürdőszobában, a konyhában és más nedves helyiségekben használnak. Könnyű tisztíthatóságuk és remek vízállóságuk miatt rendkívül tartós védelmet adnak helyiségeidnek. Ma már számos mintázatban és színben elérhetők, így szinte bármilyen elképzeléshez remekül illeszkednek.

Modern minták

Egyszerű tisztíthatóság

Széles
választék

dolgozó ember

Esztétikus megjelenés, stabil biztonság

Melyik csempék ideálisak az elképzeléseidhez?

Amikor csempét választasz, fontos figyelned a minőségre, a méretre és a színre. Ma már olyan széles formai és színválaszték áll a rendelkezésedre, hogy otthonod stílusához szinte biztosan megtalálod a megfelelő darabot. A csempék általában könnyen javíthatók és karbantarthatók, így hosszú évekig használhatók. A legtöbb csempe kedvező áron kapható, ezért hosszú távon egy rendkívül jó befektetés a számodra. Csempefesték alkalmazásával mindezeken túl még javítani is tudod otthonod hőszigetelését is.
burkolás

Mire figyelj mindenképpen, hogy megtaláld
az otthonod számára tökéletes csempét:

A legfontosabb eldöntened, hogy hol fogod használni a csempét. Több különbség is van a fürdőszobai és a konyhai csempe között. A fürdőszobai csempéknek jobban ellen kell állniuk a nedvességnek, a konyhai csempéknek viszont az élelmiszer-károsodás és a konyhai tevékenységek okozta külső hatásokkal szemben kell ellenállniuk.
Manapság már szinte nincs határa a képzeletnek, annyi fajta színű és formájú csempe kapható. Azonban fontos azt mérlegelned, hogy a kiválasztott darab hosszú évekre otthonod éke lesz, így érdemes a döntés előtt szakértővel megterveztetni a látványtervet, hogy el tudd képzelni a végeredményt, és elkerüld a csalódásokat.
A csempe mérete szintén egy nagyon hangsúlyos szempont. A kiválasztott csempe az egész helyiségre hatással van, míg a nagyobb csempék növelhetik a teret, addig a kisebb csempék kicsit intimitást adhatnak. Ezzel optikailag tudod változtatni a helyiséged tér- és komfortérzetét.
A csempék több fajta minőségben kaphatóak, így az ár-érték arányuk is igen változatos. Fontos mérlegelned, hogy a helyiség, ahova a csempét felhelyezed, mekkora terhelést kap. A jobb kopásállósággal rendelkező csempék tartósabbak az idő viszontagságaival szemben, így hosszú távon előnyösebb beruházást jelenthetnek a számodra.

Még bizonytalan vagy a választásban, segítségre van szükséged?

cemixpoli-farbiszériabaumit

Széles választék, kiváló minőség

Válaszd ki a számodra ideális csempéket

Széles választék, kiváló minőség

Áruházainkban megtalálod álmaid csempéit

Látogass el bemutatótermeinkbe, ahol megtekintheted a teljes termékpalettánkat. Sőt, akár előre időpontot is tudsz foglalni, így dedikált szakemberünk csak veled fog foglalkozni.
Cím: 8000 Székesfehérvár, Móri út 102.
Tel.: +36 22 513 220
Hétfő-péntek: 07:00-17:00
Szombat: 07:00-12:00
E-mail: info@braunbau.hu
térkép
térkép
Cím: 8060 Mór, Deák Ferenc utca 91-93.
Tel.: +36 22 409-306
Hétfő-péntek: 07:00-17:00
Szombat: 07:00-14:30
E-mail: mor@braunbau.hu

Foglalj időpontot szakembereinkhez!

térképkamion

Kiszállítás Fejér vármegyében

Otthonodig visszük csempéidet

Legyen az ingatlanod bárhol Fejér vármegyében, mi elvisszük rendelésedet. Rugalmas szállítás mellett nálunk a helyszínen készpénzben is tudod rendezni megrendelésedet.

Saját autóinkkal a legjobb ár-érték arányban szállítjuk ki a megrendelt termékeidet

Hufbau Braun Magazin

Minden egy helyen, amit az építkezésről tudnod kell

Milyen új családtámogatást lehet igénybe venni 2024. január 1-től?

A CSOK nem más, mint a Családi Otthonteremtési Támogatás. A CSOK támogatás megszűnése után 2024. január 1-jén jelent meg a CSOK Plusz, ami nem más, mint a vállalt gyerekre igényelhető kamattámogatott hitelkonstrukció.
Tovább a bejegyzéshez

Hőszigetelés vagy nyílászáró csere

Elkélne végre némi felújítás? De mivel kezdjük? Szigeteljük le a házat, vagy inkább cseréljük ki az ablakokat?
Tovább a bejegyzéshez

Hogyan javítsuk ki a hőszigetelés hibáit, sérüléseit

Ami elromolhat, az el is romlik. De mit tehetünk akkor, ha pont a hőszigetelésünk az, ami sérült vagy hibás?
Tovább a bejegyzéshez