Powered by Smartsupp

Porotherm Rapid technológia

FALAZÁS GYORSAN ÉS HATÉKONYAN

Tudtad, hogy a Porotherm egyik legkorszerűbb falazási módszerével, a Porotherm Rapid technológiával jóval kevesebb víz felhasználásával, környezetbarát módon tudsz dolgozni?

Mi az a Rapid technológia?

A Porotherm Rapid technológia lényege, hogy a téglákat a gyártás során felfekvő felületükön síkra csiszolják, így nagyon pontosan egymásra helyezhetők a következő sorokban. Ez a módszer nemcsak a kötőanyagok felhasználását minimalizálja, hanem jelentősen felgyorsítja a falazási folyamatot is. Az eredmény egy olyan fal, amely nemcsak gyorsan építhető, de kiváló hőszigetelő tulajdonságokkal is rendelkezik.

Miért érdemes a Rapid technológiát választani?

A Porotherm Rapid technológia nemcsak gyorsabbá és hatékonyabbá teszi az építkezéseket, de hozzájárul a fenntartható vízgazdálkodáshoz is. Az építés során a téglák könnyen illeszthetők és kevésbé igényelnek nedvesítést, így csökken a teljes építkezési folyamat során felhasznált vízmennyiség. Ez nemcsak környezetbarát megoldás, de gazdaságosabbá is teszi az építkezéseket.

Ismerd meg közelebbről a technológia előnyeit!

Ha kíváncsi vagy további részletekre és látni szeretnéd, hogyan működik a Porotherm Rapid technológia a gyakorlatban, nézd meg ezt a rövid videót:  

További információkat a Porotherm Rapid technológiáról és termékeiről pedig ITT találsz!

Ajánlatkérés

Újdonságok első kézből

További cikkeink

Aktuális burkolattrendek

Aktuális burkolattrendek - cikk a Fehérvár Magazinból, rólunk!
Tovább a bejegyzéshez

Vizesedik a fal? Ezek az okok és a megoldások!

Mit tegyünk, ha vizesedik a fal? Egyáltalán, hogyan vehetjük észre időben, hogy problémák lehetnek a ház vízszigetelésével? Mi okozza a problémát – és főleg: hogyan gátolhatjuk meg a fal vizesedését? Ezekre a kérdésekre adunk válaszokat...
Tovább a bejegyzéshez

Falazóábécé, avagy hogyan rakjunk téglafalat

Oké, manapság kevesen rakják maguknak a ház falait, a kőművesek azért általában jobbak szoktak lenni a megrendelőknél. Ettől függetlenül annak is fontos tudnia, hogyan kell ezt csinálni...
Tovább a bejegyzéshez
További bejegyzéseink