Powered by Smartsupp

Baumit homlokzati színező

Milyen legyen a házam színe

Többé nem kell sokat törnünk rajta a fejünket, hiszen a Baumit kifejlesztett egy applikációt, amiben saját otthonunkról készült fotón tudjuk több mint 1000 színben átszínezni a homlokzatot.

Manapság egyre fontosabb, hogy otthonunk külseje tükrözze egyéni stílusunkat és ízlésünket. Ellenben nagyon nehéz elképzelni, hogy az üzletben választott szín, vagy a hazahozott színminta hogyan is nézne ki az egész épületen. Sokszor csak akkor látjuk a teljes képet, amikor befejeződnek a festési munkálatok – akad, hogy ekkor eszmélünk rá, mást kellett volna választani. Ennek elkerüléséhez a Baumit létrehozott egy új homlokzati színtervező applikációt, amivel könnyedén és kreatívan alakíthatjuk saját házunk megjelenését.

Hogyan működik?

Az applikáció használata rendkívül egyszerű. Csak nyisd meg az applikációt okostelefonodon vagy tableteden, készíts egy fotót a házadról, és töltsd fel az alkalmazásba. A háttérben futó mesterséges intelligencia segítségével az applikáció pontosan rögzíti a homlokzatot, így az azonnal szerkeszthetővé válik!

Válts színt!

Az applikáció központi funkciója az AR (kiterjesztett valóság) mód, aminek segítségével élőben láthatod, hogyan változik az épület színe a kiválasztott színre kattintva. Több mint 1000 szín közül válogathatsz! Így azonnal megtapasztalhatod, hogyan fog kinézni a végeredmény, még mielőtt bármit is festenél.

Az applikáció nemcsak a színeket jeleníti meg, hanem felajánl az átszínezett homlokzathoz illő Baumit termékeket is, hogy a kiválasztott színekhez megfelelő minőségű anyagokat is kapj.

Kipróbálnád? Töltsd le az ingyenes applikációt!
Ajánlatkérés

Újdonságok első kézből

További cikkeink

Aktuális burkolattrendek

Aktuális burkolattrendek - cikk a Fehérvár Magazinból, rólunk!
Tovább a bejegyzéshez

Vizesedik a fal? Ezek az okok és a megoldások!

Mit tegyünk, ha vizesedik a fal? Egyáltalán, hogyan vehetjük észre időben, hogy problémák lehetnek a ház vízszigetelésével? Mi okozza a problémát – és főleg: hogyan gátolhatjuk meg a fal vizesedését? Ezekre a kérdésekre adunk válaszokat...
Tovább a bejegyzéshez

Falazóábécé, avagy hogyan rakjunk téglafalat

Oké, manapság kevesen rakják maguknak a ház falait, a kőművesek azért általában jobbak szoktak lenni a megrendelőknél. Ettől függetlenül annak is fontos tudnia, hogyan kell ezt csinálni...
Tovább a bejegyzéshez
További bejegyzéseink